×
×

FootLog, het ultieme voetmassage apparaat

Na een lange wandeltocht hebben de vermoeide voeten even aandacht nodig. Met dit voetmassageapparaat herstellen de vermoeide voeten weer snel zodat u weer vele kilometers kunt wandelen. Makkelijk in gebruik en overal mee naar toe te nemen.

Lees verderLaat minder zien
€ 30,00 (incl. btw)
Vergelijken0
Toevoegen aan verlanglijst
Omschrijving

Hoewel de FootLog oorspronkelijk werd ontworpen om voetpijn en plantaire fasciitis te verlichten - vooral voor diegenen die een slechte voetcirculatie hebben of die hete, vermoeide, brandende of pijnlijke voeten hebben - is het ook populair geworden bij atleten, dansers, wandelaars of iedereen die veel tijd op hun voeten staan.

Het FootLog apparaat is lichtgewicht, duurzaam, draagbaar en vereist geen batterijen of onderhoud, maar kost minder dan een eenmalige massage die u uw hele leven kunt gebruiken.
 
Niet alleen is de FootLog een van de beste voetmassageapparaten, het is eenvoudig schoon te maken en gemakkelijk op te slaan, en met zijn eenvoudige maar unieke ontwerp werkt het ook voor andere lichaamsdelen.

Je kunt het overal gebruiken: op het werk, in de sportschool of op vakantie.U kunt het zelfs in uw rugzak tijdens het wandelen meenemen, zodat u onderweg uw vermoeide voeten kunt masseren.

Met behulp van de wetenschap genaamd Voetreflexologie is de FootLog ook goed voor andere lichaamsdelen Dit komt  omdat de lichaamsdelen in verbinding staan met verschillende plaatsen op de voeten. U kunt hier meer over lezen op Wikipedia.

Lees verderLaat minder zien
Productdetails
Beoordelingen (0)

Menu

QR code

Settings

Click for more products.
No products were found.

Share

Create a free account to use wishlists.

Aanmelden