×

Retourprocedure

Retourprocedure (Herroepingsrecht)

Bij online aankopen heeft u recht op herroeping. Voor alle aanbiedingen en bestelde producten geldt een herroepingsrecht van 14 kalenderdagen na ontvangst van het artikel. Gedurende 14 kalenderdagen mag u de overeenkomst zonder opgave van redenen ontbinden. Om die reden kunt u bij ons binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling, een artikel retour sturen of ruilen voor een ander product.

Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U dient het product slechts in die mate uit te pakken of te gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Teensok.nl te retourneren, conform de eventueel door ons verstrekte instructies. Gelieve de verpakking niet te beschrijven, beplakken en/of op andere wijze te modificeren.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht kunt u het retourformulier hier downloaden. Daarna kunt u het formulier afdrukken en volledig invullen. Voeg het formulier toe aan uw bestelling en stuur het geheel aan ons retour.

U kunt door het invullen van het retourformulier voor herroeping aangeven dat u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. Vul in dat geval het formulier in en mail het naar verkoop@teensok.nl U bent echter niet verplicht om het modelformulier te gebruiken. Het herroepingsrecht geldt ook zonder modelformulier.

Houdt u er rekening mee dat de artikelen niet later dan 14 dagen, na de dag waarop u melding heeft gemaakt van de herroeping, aan ons terug zendt. U bent op tijd als u de artikelen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

U kunt uw bestelling retourneren naar het volgende adres:

Teensok.nl
Prinsenweer 30
3363 JK Sliedrecht

De kosten voor de retourzending zijn voor de koper. U ontvangt binnen 14 dagen het aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten terug. In de praktijk ontvangt u het aankoopbedrag meestal binnen 10 werkdagen op uw bankrekening. Bij gedeeltelijke retournering worden de verzendkosten niet terugbetaald.


Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Wij adviseren daarom altijd de originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer (deels) kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. U dient zelf zorg te dragen voor transport van de retourzending. Zorg daarom altijd voor een verzendbewijs.


Retourformulier afdrukken

Menu

Opties

Click for more products.
No products were found.

Share

Create a free account to use wishlists.

Aanmelden