×
×

C30 Sport Hygiene Tabs wasmiddel tabletten

Wie kent het niet. Pak je je fris gewassen sportkleding uit de kast en ze ruiken al nare geurtjes voor het sporten. Gebruik daarom C30 Sport Hygiene wastabletten en je sportkleding ruikt weer fris. Zelfs bij 30 graden wassen.

Lees verderLaat minder zien
€ 7,95 (incl. btw)
Niet op voorraad
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Vergelijken0
Toevoegen aan verlanglijst
Omschrijving

Om langdurig plezier te hebben van je sokken kun je het beste je sokken op 30 graden wassen. Zie onze wastips!

Om de geur te verwijderen, moet het zweet uit de kleding komen, zodat de bacteriën niet kunnen leven.
Geen wasenzymen of zeep kunnen bacteriën verwijderen bij de lage wastemperaturen die kunstof nodig heeft - als je wilt dat de bacteriën doodgaan, moet het product werken bij 30⁰C wasbeurt. C30 Tabs zijn gemaakt voor precies dat doel - om bacteriën te verwijderen en je het frisse gevoel terug te geven in je kleding bij 30⁰C wassen. (werkt ook bij nog lagere temperaturen).

Als je de basis voor bacteriegroei niet uit je kleding haalt, gaan de aanwezige bacteriën al ruiken zodra je de kleding aantrekt na het wassen. Als de bacteriën zijn verwijderd, duurt het lang voordat de bacteriën terugkeren - meestal pas als je klaar bent met sporten en de kleding klaar is om gewassen te worden.

Gebruik bij het wassen van je sportkleding C30 Sport Hygiene wastabletten.

Deze wastabletten zorgen ervoor dat de bacterien al bij 30 graden worden gedood. Hierdoor ruiken je sokken of sportkleding na het wassen weer fris.

De verpakking bevat 12 wastabletten voor 12 wasbeurten. Bij een sterke geur worden er 2 tabletten per wasbeurt aanbevolen.

Lees verderLaat minder zien
Productdetails
C30

Datasheet

Wasvoorschrift
30 °C, normaal programma
Land van Herkomst
Nederland
Beoordelingen (0)

Menu

QR code

Settings

Click for more products.
No products were found.

Share

Create a free account to use wishlists.

Aanmelden