×
Laatste artikelen

Trailrunning teensokken

Trailrunning, oftewel hardlopen in de natuur.

Trailrunning is in het buitenland al veel langer bekend. Daar wordt meestal hardgelopen in bergachtige gebieden over bergpaden in de natuur.
Ook in Nederland wordt deze buitensport steeds bekender. Er wordt meestal gelopen door de heuvels, over bospaden, strand, duinen of andere onverharde paden.
Steeds meer hardlopers willen de beleving ervaren om door een natuurlijke omgeving te hardlopen. Ver weg van de drukte, genieten van de mooie omgeving en op zoek naar rust.

Door vele natuurgebieden in Nederland lopen mooie paden die uitermate geschikt zijn voor trailrunning. Er zijn gebieden waarbij hoogteverschillen overbrugd moeten worden. B.v. door de duinen of de Sallandse heuvelrug.

Natuurmonumenten heeft een aantal trailrun routes door heel Nederland uitgezet. Kijk op de site van Natuurmonumenten waar deze routes zich bevinden.

De speciale trailsokken zorgen voor meer demping op de ongelijke ondergrond. Deze sokken zijn dan ook iets dikker bij de hiel en het voetbed dan een gewone running sok.

De trailrun sokken van het merk injinji hebben een hoger boord. Hierdoor kan het zand en ander vuil minder makkelijk in de sok komen. Hierdoor zijn de Injinji Trail sokken zeer geschikt voor obstacle runs of mud runs.

Lees verderLaat minder zien
Recent bekeken
Geen producten

Menu

Opties

Click for more products.
No products were found.

Share

Create a free account to use wishlists.

Aanmelden