×
Laatste artikelen
Dikke wandelsokken houden niet alleen de voeten warm bij koud weer, maar zorgen er ook voor dat u bij warm weer zonder blaren lange afstanden kunt lopen.
Dikke wandelsokken hebben meer padding. Padding betekent dat de garens heel dicht geweven zijn zodat de sok dikker wordt. Het voordeel hiervan is dat de ruimte in de schoen wordt opgevuld door de sok. Hierdoor wordt schuiven in de schoen voorkomen en de kans op blaren verminderd.
Daarnaast zorgen dikke wandelsokken voor meer wandelcomfort door de extra demping tijdens het wandelen.

De dikke sokken van Wrightsocks zijn geschikt voor hoge wandel- en bergschoenen in de categorie A/B, B of C.

Bent u gevoelig voor blaren en wilt u afstanden van meer dan 15 km wandelen op meerdere dagen dan is ons advies om medium of dikke wandelsokken te gebruiken. Dit vermindert de kans op blaren.
De anti-blaar sok voorkomt blaren en zorgt voor minder irritatie onder de voet. De anti-blaar sokken bestaan uit een dubbele laag sokken, waardoor het vocht beter wordt afgevoerd en er minder blaren ontstaan omdat er geen wrijving is tussen de huid en de sok in de schoen

Als u last heeft van koude voeten dan adviseren wij de dubbellaag sokken. Door de extra sok laag worden u voeten warm gehouden.

Lees voor u wandelsokken gaat kopen eerst ons advies.
Lees verderLaat minder zien
Recent bekeken
Geen producten

Menu

Opties

Click for more products.
No products were found.

Share

Create a free account to use wishlists.

Aanmelden